BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Rabu, 16 Jun 2010

ORKID2 YANG SEDANG BERKEMBANG 2

Aku suka benar dengan kaler Cattleya ni...kalau tak silap aku warna jingga la ni... Asyik2 gambar orkid aku ambik bahagian depan aje, ari ni aku jadi terror pulak part2 mengshoot gambar2 dari arah yang berbeza dari sebelumnya...
Gambar bawah adalah pandangan depan yang biasa aku ambik.....

Ini pula ialah shoot dari pandangan belakang. Silap buat nampak punggung je...he he. Abstrak gitu. Cantik tak? Cantik, cantik, cantik....

Haaaa ni lagi satu gambar yang aku kagum dgn keupayaan sendiri. Sementara ini, inilah gambar yang menghiasi screen laptop aku .... nampak unik je gambar orkid ni.... aku syok sendiri...

Cattleya ni sedang berkembang di rumah orkid, hanya sekuntum....

3 ulasan:

aZuRa AhMaD berkata...

cantik cattleya ni...wangi tak? zura ada pokok tp lom nak kuar bunga...

ShalbySalbina berkata...

ada bau tp tak sekuat mimi palmer

anysbalkis berkata...

Cantik :-) nanti blh tambah lagi mcm2 warna. Jgn lupa dtg beli tiap bln ya hehehe